header

Healing voor dieren

Paranormaal genezen dieren:

Is uw dier ziek? Heeft uw dier klachten? Heeft uw dier pijn? Een healing voor dieren is een hele goede alternatieve genezingsmethoden. Veel klachten kunnen worden behandeld, ook op afstand met foto. Dieren zijn vaak heel puur en staan open voor energetische genezing. Wij hebben al veel goede resultaten behaald bij verschillende dieren zoals bijvoorbeeld honden, poezen, boerderijdieren en paarden (denk aan een blessure of ziekte, problemen met het verteren van voeding, etc).
Oswin heeft veel liefde voor dieren en vindt het heerlijk om met dieren te werken. Een healing heeft geen bijwerking, zoals bij medicijnen. Vaak geeft een dier ook aan wat er aan de hand is. Waarom de energieblokkade (meestal de bron van een klacht) is gekomen, waardoor er meer inzicht komt in het dier.

dieren-healing

Hulp bij pijn of ziekte van een dier

Wij kijken op een holistische manier naar een ziekte. Door deze andere zienswijze kan eeen healing voor dieren een effectieve aanvulling zijn op de behandeling die u bij de reguliere geneeskunde krijgt. Ook als reguliere geneeskunde u niet meer kunt helpen, kunnen wij u met deze andere benadering van uw dier helpen met uw genezing. Een healing gaat tot de wortel van de ziekte en die ligt vaak op energetisch gebied. Pas als we tot de bron of wortel van de ziekte zijn gekomen, kan het lichaam gaan herstellen. Een healing wordt aangepast op wat een dier nodig heeft. U kunt verder lezen bij werkwijze.

 

dieren

 

 

 

 

copyright 2012 spirithealing
 

.......................................................................................................