Energetische reiniging paardenverblijf - spirithealing

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Energetische reiniging paardenverblijf

Energetische reiniging huis/bedrijf
Paarden met onverklaarbare klachten helpen wij met een healing.
Een reiniging voor het paardenverblijf van jouw paard of paarden is de beste basis


Paarden zijn gevoelige dieren en kunnen niet altijd kiezen waar ze staan

Een paard reageert heel sterk op energie. Voor deze dieren is het heel belangrijk dat ze op een goede locatie staan. Als het verblijf geen goede energie heeft, dan kan het paard erop reageren. Onverklaarbare klachten of gedrag zijn vaak het resultaat. Een reiniging van het paardenverblijf, meten of er een waterader (wichelroedeloper paarden) aanwezig is in het paardenverblijf kan zeker helpen. Wij heffen de disbalans op in een paardenverblijf (paardenbox, paardenpension, stoeterij, dressuurstal, paardenstal). Indien nodig kunnen wij het advies geven dit te combineren met een healing voor het paard of de paarden, meer informatie daarover vindt u bij healing paarden.

Wij komen naar u toe...

Wilt u harmonie in huis, paardenverblijf? Een goede energie, een goede sfeer. Negatieve stromingen kunnen verdwijnen. Door te weten waar u energie krijgt en waar energie weg kan stromen, kunt u uw kracht, energie en sfeer voor jouw paard en paardenverblijf (stal, box, weide) verbeteren.

De reiskosten van het huisbezoek zijn gratis tot twintig kilometer (omgeving Drunen, Den Bosch, Waalwijk, Loon op Zand, Tilburg).
De vergoeding van de reistijd vanaf 20 kilometer vanaf Drunen postcode 5151 (google maps). Voor de reistijd en reiskosten vragen wij een vergoeding van 35 cent per kilometer.

Onderstaand een aantal pakketten die te combineren zijn voor de best mogelijke energie in thuissituaties, bedrijven en paardenverblijven. Bij een combinatie van de verschillende pakketten is een korting mogelijk, dat leest u onder deze vier keuzemogelijkheden.


_______________________________________________________________________________________

Benieuwd wat wij in uw situatie kunnen betekenen?

Bel gerust op telefoonnummer 06 11 07 57 03.  Je kunt aangeven wat de situatie is waarvoor hulp nodig is. In een kort gesprek kan ik aangeven wat wij kunnen doen om de situatie positief te veranderen.


_______________________________________________________________________________________


Tarieven huisbezoek voor paarden


Pakket 1
Aardmagnetisch onderzoek in een paardenverblijf: Tarief 195 euro - vanaf 150 m2 =250 euro
Er zijn aardekrachten die je sterk maken en die je verzwakken. Meten is weten, waarop je de situatie aan kunt passen.

Pakket 2
Energetische schoonmaak van een paardenboxl: Tarief 195 euro - vanaf 150 m2 =250 euro
Er kunnen krachten, geesten en entiteiten blijven hangen in een huis van ruzies, emoties, problemen, disharmonie van vorige bewoners. Deze beladen energie verwijderen, geeft een betere flow in het verblijf van de paarden, een schoon en opgeruimd gevoel, waardoor jouw paard weer blij wordt.

Pakket 3
Healing op afstand: Tarief 100 euro per paard –  vanaf 3 paarden personen 250 euro, daarna 50 euro per paard extra.
Zodat er balans komt bij ieder paard. Het brengt genezing, harmonie en positiviteit en oude blokkades, onverklaarbaar gedrag of trauma's van jouw paarden of paarden kunnen worden opgelost.

Pakket 4
Meting, onderzoek van de elektrosmog en elektrostraling: Tarief 195 euro- vanaf 150 m2 250 euro
Weten wat de straling is in een paardenverblijf, paardenbox, paardenmanege of paardenpensioen. Onbewust kunnen bepaalde apparaten de lichaamsenergie van het paard of de paarden storen. Wederom... meten is weten.
_______________________________________________________________________________________

Bij een combinatie van de pakketten wordt het tarief aangepast:


_______________________________________________________________________________________
Pakket 1- 2
Een combinatie van een aardmagnetisch onderzoek met een energetische schoonmaak van uw paardenverblijf, box of stal.
Tot 150 m2  van 390 euro voor 295 en vanaf 150 m2  korting van 500 euro voor 395 euro.Pakket 1 - 4
Een totaalpakket om uw huis, bedrijf of paardenverblijf energetisch positief en energetisch sterk te maken.
Tot 150 m2 en t/m 2 paarden korting van 785 euro voor 495 euro inclusief twee telefonische nabesprekingen. Na één week 15 minuten en na twee weken nogmaals 15 minuten.
Vanaf 150 m2 en voor 3 paarden (extra paarden 50 euro per paard) korting van 1000 euro voor 695 euro inclusief twee telefonische nabesprekingen. Na één week 15 minuten en na twee weken nogmaals 15 minuten.

_______________________________________________________________________________________

Bellen voor een afspraak mag altijd, samen bekijken we wat voor jou de beste healing is.
In het telefoongesprek kunnen we bespreken wat het beste bij jou past. Het telefoonnummer is 06 11 07 57 03. Wij werken in onderstaande stappen
  1. -Telefonische voorbespreking / email: wat is uw vraag, wat wilt u graag?
  2. -Op de afgesproken datum komen wij naar u of uw bedrijf of paardenverblijf toe voor pakket 1, 2 en 4 en wordt direct met u besproken na de meting. Pakket 3 wordt op afstand gegeven met behulp van een foto en de telefonische voorinformatie (geen contact).
  3. -Voor pakket 3 volgt een telefonische nabespreking: wij bespreken de healing /reading en geven helder advies en inzichten (coaching)


Spirit Healing begeleidt en helpt mensen met paarden in Nederland en België. Een healing voor alle paarden in huis, een aardmagnetisch onderzoek, een energetische zuivering van de paardenverblijven, paardenboxen (oude emoties, voormalige bewoners, negatieve energie) en een meting van de elektrosmog behoren allemaal tot de mogelijkheden om de energie voor het paard te laten floreren. Ook Nederlanders die geëmigreerd zijn vinden hun weg naar ons voor online hulp, een healing op afstand voor paarden (zie healing paarden) met telefonische begeleiding. Een aardmagnetisch onderzoek (wichelroede, wichelroedelopen), flow in een manege, dressuurstal, stoeterij of paardenpensioen.
Mensen roepen hulp in uit de omgeving van
Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Arnhem, Zutphen, Achterhoek, Doetinchem, Eindhoven, maar ook uit de omgeving van Waalwijk, Drunen, Elshout, Sprang-Capelle, Waspik, Kaatsheuvel, 's Gravenmoer, Vlijmen, Nieuwkuik, Helvoirt, Udenhout, Oisterwijk, Den Bosch, Loon op Zand, Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Valkenswaard, Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Prinsenbeek, Zierikzee, Schouwen-Duiveland,
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu