Huisreiniging - spirithealing

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Huisreiniging

Woning, bedrijf en stal
Een goede energie in huis door een huiszuivering en aardmagnetisch onderzoek
Harmonie in huis is de beste basis voor het gezin


Een goede energie in huis en omgeving is heel waardevol. Daar waar je veel bent, zit, werkt, slaapt. Het is belangrijk dat je jezelf er goed voelt. Het zijn locaties die belangrijk zijn voor jouw energie. Disharmonie aan tafel kan bijvoorbeeld te maken hebben met een waterader. De tafel anders plaatsen kan de sfeer aan tafel ten goede komen. Een healing voor alle personen in huis, een aardmagnetisch onderzoek, een energetische schoonmaak van jouw huis (oude emoties, voormalige bewoners, negatieve energie) en een meting van de elektrosmog behoort allemaal tot de mogelijkheden om de energie in jouw huis en gezin te laten floreren. Een goede thuissituatie is de beste basis. Goed slapen is zelfs nog belangrijker. Wordt je iedere morgen vermoeid wakker, dan is er een kans dat je op de verkeerde plaats slaapt. Door onze verhoogde intuïtie en gevoeligheid zijn wij in staat waar te nemen waar de energie goed voelt en waar niet (om de energie zichtbaar te maken maken wij gebruik van rvs wichelroedes, het staat bekend als wichelroedelopen). Meten is weten. Met deze informatie kun je de kamers zodanig indelen dat je van een goede nachtrust kunt genieten en energievol de dag kunt beginnen.

Wateraders, aardmagnetische straling werken door in jouw huis.

Een waterader kan verschillen in grote en kracht. Een kruising van wateraders is een sterkere energie, die niet rustgevend werkt. Onverklaarbare vermoeidheid, slapeloosheid, steeds iets minder vitaal worden/ zieker worden, onverklaarbare klachten kunnen het gevolg zijn van een waterader, een aardmagnetische straling of elektrosmog.
Ook zakelijk is het belangrijk dat er bewust gekeken wordt waar wordt gewerkt en waar goed kan worden geconcentreerd. behoort dit tot de mogelijkheden. Voor een goede flow in het bedrijf en onder werknemers kunt u contact met ons opnemen. Harmonie in alle delen van het bedrijf, laat uw zaken floreren.

Hooggevoelige mensen en de energie in huis.

Hooggevoelige mensen zijn ook hier vaak meer gevoelig voor. Voor hooggevoelige mensen is het belangrijk dat ze in een goede energie verkeren. Thuis hoor je op te laden en niet qua energie leeg te lopen. In de aarde zijn ook plaatsen die energetisch juist heel goed zijn. Die plaatsen zijn heel geschikt om op te werken, op te laden, te concentreren. Zijn die in jouw huis aanwezig, dan is het goed daar gebruik van te maken.

Paarden zijn gevoelige dieren en kunnen niet altijd kiezen waar ze staan

Een paard reageert heel sterk op energie. Voor deze dieren is het heel belangrijk dat ze op een goede locatie staan. Als het verblijf geen goede energie heeft, dan kan het paard erop reageren. Onverklaarbare klachten of gedrag zijn vaak het resultaat.

Wij komen de energie meten

Wilt u harmonie in huis, paardenverblijf of bedrijf? Een goede energie, een goede sfeer. Ontdek de krachten van de aarde of elektrosmog. Door te weten waar u energie krijgt en waar energie weg kan stromen, kunt u uw kracht, energie en sfeer in huis of bedrijf verbeteren. Wij brengen harmonie in de omgeving en heffen de disbalans op in een huis, bedrijf of paardenverblijf (paardenbox, paardenpension, paardenstal). Meten is weten bij ziekte door wateraders of als er geen flow in het bedrijf zit. Onderstaand een aantal pakketten die te combineren zijn voor de best mogelijke energie in thuissituaties, bedrijven en paardenverblijven. Bij een combinatie van de verschillende pakketten is een korting mogelijk, dat leest u onder deze vier keuzemogelijkheden.

_______________________________________________________________________________________

Benieuwd wat wij in jouw situatie kunnen betekenen?

Bel gerust op telefoonnummer 06 11 07 57 03.  Je kunt aangeven wat de situatie is waarvoor je hulp kunt gebruiken. In vijf tot tien minuten kan ik aangeven wat wij kunnen doen om de situatie positief te veranderen.


_______________________________________________________________________________________


Tarieven huisbezoek


Pakket 1
Aardmagnetisch onderzoek in een huis, bedrijf of paardenverblijf: Tarief 195 euro - vanaf 150 m2 =250 euro
Er zijn aardekrachten die je sterk maken en die je verzwakken. Meten is weten, waarop je de situatie aan kunt passen.

Pakket 2
Energetische schoonmaak van een huis, bedrijf of stal: Tarief 195 euro - vanaf 150 m2 =250 euro
Er kunnen krachten, geesten en entiteiten blijven hangen in een huis van ruzies, emoties, problemen, disharmonie van vorige bewoners. Deze beladen energie verwijderen, geeft een betere flow in het huis, een schoon en opgeruimd gevoel. Voor een goede energie in huis.

Pakket 3
Gezinshealing op afstand: Tarief 200 euro –  voor 4 personen 250 euro, daarna 50 euro per persoon extra.
Zodat er balans komt bij ieder persoon in de gezinssituatie en tussen de personen in de familie. Een gezinshealing brengt harmonie en positiviteit in het gezin.

Pakket 4
Meting, onderzoek van de elektrosmog en elektrostraling: Tarief 195 euro- vanaf 150 m2 250 euro
Weten wat de straling is in huis. Onbewust kunnen bepaalde apparaten de lichaamsenergie storen. Wederom... meten is weten.
_______________________________________________________________________________________

Bij een combinatie van de pakketten wordt het tarief aangepast:


_______________________________________________________________________________________
Pakket 1- 2
Een combinatie van een aardmagnetisch onderzoek met een energetische schoonmaak van uw huis, paardenverblijf of stal.
Tot 150 m2  van 390 euro voor 295 en vanaf 150 m2  korting van 500 euro voor 395 euro.Pakket 1 - 4
Een totaalpakket om uw huis, bedrijf of paardenverblijf energetisch positief en energetisch sterk te maken.
Tot 150 m2 en t/m 3 personen korting van 785 euro voor 495 euro inclusief twee telefonische nabesprekingen. Na één week 15 minuten en na twee weken nogmaals 15 minuten.
Vanaf 150 m2 en voor 4 personen (extra personen 50 euro per persoon) korting van 1000 euro voor 695 euro inclusief twee telefonische nabesprekingen. Na één week 15 minuten en na twee weken nogmaals 15 minuten.

_______________________________________________________________________________________

Bellen voor een afspraak mag altijd, samen bekijken we wat voor jou de beste healing is.
In het telefoongesprek kunnen we bespreken wat het beste bij jou past. Het telefoonnummer is 06 11 07 57 03. Wij werken in onderstaande stappen
  1. -Telefonische voorbespreking / email: wat is uw vraag, wat wilt u graag?
  2. -Op de afgesproken datum komen wij naar u of uw bedrijf of paardenverblijf toe voor pakket 1, 2 en 4 en wordt direct met u besproken na de meting. Pakket 3 wordt op afstand gegeven met behulp van een foto en de telefonische voorinformatie (geen contact).
  3. -Voor pakket 3 volgt een telefonische nabespreking: wij bespreken de healing /reading en geven helder advies en inzichten (coaching)


Spirit Healing begeleidt en helpt mensen in Nederland en België. Een healing voor alle personen in huis, een aardmagnetisch onderzoek, een energetische schoonmaak van jouw huis (oude emoties, voormalige bewoners, negatieve energie) en een meting van de elektrosmog behoort allemaal tot de mogelijkheden om de energie in jouw huis en gezin te laten floreren. Ook Nederlanders die geëmigreerd zijn vinden hun weg naar ons voor online hulp, een healing op afstand met telefonische begeleiding. Mensen bellen voor online hulp voor hooggevoeligheid (kinderen), burn out, spanning, rusteloosheid, pijn, begeleiding drop outs en hoogbegaafden, aardmagnetisch onderzoek (wichelroede, wichelroedelopen), flow in een bedrijf, healing op afstand uit de omgeving van Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Arnhem, Zutphen, Achterhoek, Doetinchem, Eindhoven, maar ook uit de omgeving van Waalwijk, Drunen, Elshout, Sprang-Capelle, Waspik, Kaatsheuvel, 's Gravenmoer, Vlijmen, Nieuwkuik, Helvoirt, Udenhout, Oisterwijk, Den Bosch, Loon op Zand, Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Valkenswaard, Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Prinsenbeek, Zierikzee, Schouwen-Duiveland,
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu