Over ons - spirithealing

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Over ons

Informatie
Oswin

Levenscoach - Healer -Sjamaan - Kunstenaar

Wil je in evenwicht komen tussen het materiële en de natuur. Tussen jouw ego en jouw ziel? De wetten van de natuur maken onverklaarbare klachten helder.
Het ligt in mijn natuur om balans te brengen waar disbalans is. In het lichaam of de energie van een mens of dier. In een ruimte, zoals een huis, bedrijf of paardenverblijf. Met mijn aangeboren talent om meer te zien, te voelen en te weten maak ik contact op zielsniveau, zie ik blokkades en ziekte in het lichaam. Aardekrachten lees ik op gevoel en met de wichelroede. Heldere inzichten en een stroom van goede, helende energie resulteren in een krachtig resultaat.

Wil je meer balans ervaren in jouw leven? Iemand die verder kan kijken dan de programmering van het ego en jouw opvoeding? Ik ben een healer en zet mijn talent in om jouw onbewuste blokkades te laten doorstromen. Om je beter in contact te krijgen met jouw zielsinformatie. Dat gebeurt voor mens en kind, voor huisdier en paard. Een healing brengt genezing voor een onverwerkt trauma, een emotionele blokkade of ziekte.


Een korte beschrijving van mijn weg door het leven

Zonder gebruiksaanwijzing kreeg ik in dit leven een talent om mens en dier te helpen. Om te weten waar een flow is en waar niet. Om mensen of situaties te begrijpen, heb je veel levenservaring nodig en die heb ik gekregen. De eerste jaren was het heel moeilijk. Ik zag en voelde aanwezigheid, was vaak bang daarvan en ziek van de overprikkelingen. Op acht jarige leeftijd kwam er een wijze stem, die mij de weg wees. Van die stem leerde ik veel. In de pubertijd verharde ik, sloot ik mezelf af, zoals veel mensen dat in de puberteit doen. Ik luisterde niet meer naar de innerlijke wijze stem. Het leven werd harder en zwaarder.

Na de puberteit had m
ijn kunstenaarskant in eerste instantie de bovenhand. Als fotograaf wilde ik het beste uit ieder mens halen (mooi maken). Als ondernemend fotograaf heb ik artistieke foto's gemaakt voor veel mensen in de mode, artiesten en voor tv. Mensen wisten de weg naar mij te vinden voor een uitzonderlijk creatief resultaat. Toch miste ik daarin de diepgang die een wezenlijk deel is van mijn natuur en talenten. De vergeten mens in de natuur was vrij werk waarin ik mensen wilde motiveren terug te keren naar de vergeten natuur in zichzelf. Er zijn honderdduizenden wenskaarten uit deze serie verkocht in Nederland en België met gedichten van Irma.
Het gemis aan diepgang bracht mij ertoe om mezelf te gaan verdiepen in het onbewuste. Er zijn vele leraren die mij hebben geïnspireerd al is mijn innerlijke leiding altijd de grote leidraad gebleven. Om mijn eigen gave te begrijpen en ontwikkelen kreeg ik veel uitdagingen op mijn weg. Dat resulteert erin dat ik compassie en verwantschap kan voelen voor de mensen die mij om hulp vragen. Als je nooit hoofdpijn hebt gevoeld, kun je niet begrijpen hoe het voelt. Mijn levenservaring, mijn dalen tussen de bergen zijn omgezet in de overtuiging dat ik voor jou het verschil kan maken met mijn talent. Het intense gevoelsleven uit zich ook in kunst. Schilderijen die vaak mijn diepe connectie met de natuur en dieren laten zien.
De weg voor mij om met mijn verhoogde staat van bewustzijn om te gaan is dagelijks te werken aan en met mijn talent. Als je meer voelt, weet, ziet en hoort kan de wereld intens mooi, maar ook heel belastend zijn. Ik heb geleerd het in te zetten als het nodig is voor de vele mensen (en hun dieren) die al meer dan 10 jaar onze hulp inroepen voor healing en coaching.Irma

Levenscoach - Schrijfster - Inspirator - Dans- en yogadocente

Zoek je iemand die het beste in jou ziet en het beste uit jou kan halen? Die je kan helpen vanuit jouw gevoel te leven, gelukkiger te worden? Ik ben een gepassioneerd levenscoach en wil samen met jou streven naar het leven waar jij van droomt. Mensen coachen is een natuurlijke uiting van mijn warme interesse in mensen. Die oprechte interesse gecombineerd met mijn talent om mensen aan te voelen is een goede combinatie gebleken. Als schrijfster ben ik een mens van verhalen en gedichten, indien nodig zet ik die verhalen in om jou te helpen inzicht te krijgen.

Wil je leren omgaan met jouw hooggevoeligheid, met de prikkels van het leven en met jouw aanvoelend vermogen? Wil je leren om te voorkomen dat je te moe wordt of regelmatig overprikkeld? Het omgaan met gevoeligheid hoeft geen belemmering te zijn in jouw leven. Het is een kwaliteit, die ik je graag uitleg en help begrijpen. Jezelf accepteren is de eerste stap. Het is mijn passie om je te helpen bij het managen van jouw energie. Er zijn methodes voor, adviezen die je heel goed kunnen helpen. Ik houd ervan het uit te leggen (als ouder of voor jezelf) en jou te motiveren om jouw energie onder controle te krijgen. Ben je hoogbegaafd? Vind in mij een luisterend oor en help jouw kind of jezelf met een healing als het leven zwaar, vermoeiend, deprimerend of overweldigend is.

Een kleine biografie voor wie graag wat meer van mijn achtergrond wil weten.

Als kind wilde ik professioneel dansen en dansdocente worden. Met mijn passie voor dans, een sterke gedrevenheid en veel trainen is dat gelukt. Televisie opnames, dansmodeshows en theatershows waren het resultaat. Ik geef dansles vanaf mijn veertiende jaar. Ik opende mijn eigen dansschool op negentienjarige leeftijd. Naast dansdocent en choreograaf houd ik mij al jaren bezig met schrijven en het inspireren van mensen. Honderdduizenden wenskaarten met gedichten van mijn hand zijn verkocht in Nederland en België.
Ik woon in Drunen samen met Oswin, drie kinderen en altijd één of meer honden. Naast dansles geef ik ook yogales. Ik werk inmiddels meer dan tien jaar als coach. Ik wil het beste in mensen zien en ze tot hun best mogelijke potentie motiveren. In die richting heb ik mij door velen laten inspireren, toch werk ik nog steeds vanuit mijn eigen kracht en inzichten. De natuur is voor mij een punt van rust, kracht en inspiratie.

Ik heb een oprechte belangstelling voor mensen en wil je met een zachte hand en warme bedoeling naar het best mogelijke leven leiden. Het is een tweede natuur voor mij om mensen te helpen gelukkiger te worden.  Ik vind het heel mooi om mensen te inspireren, aan te moedigen en gerust te stellen. Het onbewuste naar boven te halen voor jouw groei, jouw ontwikkeling. Ik geef heldere inzichten en eerlijk advies doorspekt met warmte en liefde voor ieder kind, mens of dier. Ik geloof in mogelijkheden.
Een schilderij van Oswin.
Er is meer te zien in zijn schilderijen dan je op het eerste oog zou verwachten.

Spirit Healing begeleidt en helpt mensen in Nederland en België. Ook Nederlanders die geëmigreerd zijn vinden hun weg naar ons voor online hulp, een healing op afstand met telefonische begeleiding. Mensen bellen voor online hulp voor hooggevoeligheid (kinderen), spirituele coaching, burn out, spanning, rusteloosheid, pijn, begeleiding drop outs en hoogbegaafden, aardmagnetisch onderzoek (wichelroede, wichelroedelopen), flow in een bedrijf, healing op afstand uit de omgeving van Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Arnhem, Zutphen, Achterhoek, Doetinchem, Eindhoven, maar ook uit de omgeving van Waalwijk, Drunen, Elshout, Sprang-Capelle, Waspik, Kaatsheuvel, 's Gravenmoer, Vlijmen, Nieuwkuik, Helvoirt, Udenhout, Oisterwijk, Den Bosch, Loon op Zand, Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Valkenswaard, Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Prinsenbeek, Zierikzee, Schouwen-Duiveland,
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu