Screening business - spirithealing

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Screening business

Screening home/businness
Harmonie en een goede energie op de werkvloer is van essentieel belang
Energetische reiniging van uw bedrijf om het bedrijf te optimaliseren


Het laten floreren van een bedrijf is een hele verantwoording. Als de energie niet goed stroomt, niet floreert in uw bedrijf heeft dat directe consequenties voor uw zakelijke resultaten. Conflicten waardoor er spanning ontstaat, gezondheidsproblemen van werknemers, financiële verliezen kunnen grote gevolgen hebben voor het bedrijf. Als je altijd of lang te maken hebt met negatieve energie kan dat je daadwerkelijk ziek maken. Er kunnen krachten, geesten en entiteiten blijven hangen in een bedrijf van ruzies, emoties, problemen en bijvoorbeeld disharmonie van vorige bewoners. Deze beladen energie verwijderen, geeft een betere flow in het huis, een schoon en opgeruimd gevoel. Voor een goede energie in huis.


Voor een goede flow in het bedrijf en onder werknemers kunt u contact met ons opnemen

Het komt jouw bedrijf ten goede als er bewust wordt gekeken waar wordt gewerkt en waar goed kan worden geconcentreerd. Of waar in een winkel de produkten staan, zodat mensen er graag staan. Eventuele oude emoties of negativiteit kunnen worden weggehaald uit een ruimte. Als u merkt dat de zaken niet floreren, het gevoel dat er iets tegenwerkt kunt u kiezen voor een bedrijfshealing. Tijdens een healing kan er worden gekeken waar de blokkade vandaan komt en kunnen wij u adviseren. Spanning, frustraties, ongemotiveerde medewerkers. Wij werken aan harmonie in alle delen van het bedrijf. Wanneer de zaken floreren, is het zowel voor medewerkers als bezoekers/klanten veel prettiger. En natuurlijk ook voor u als ondernemer of directie.

Met een goede energetische reiniging van uw bedrijf kan de sfeer in de ruimte weer in harmonie komen. Kunt u voelen dat de energie stroomt en de zaken floreren. Dat is waar wij aan willen bijdragen. Als het nodig is om ook u of een situatie tussen medewerkers te zuiveren, dan zullen wij dat aangeven.

Wateraders, aardmagnetische straling werken door in jouw huis.

Een waterader kan verschillen in grote en kracht. Een kruising van wateraders is een sterkere energie, die niet goed op onze gezondheid werkt. Onverklaarbare vermoeidheid, slapeloosheid, steeds iets minder vitaal worden/ zieker worden, onverklaarbare klachten kunnen het gevolg zijn van een waterader of een aardmagnetische straling.
Disharmonie aan tafel kan bijvoorbeeld te maken hebben met een waterader. De tafel anders plaatsen kan de sfeer aan tafel ten goede komen. Als je ervan op de hoogte bent, kun je er iets aan doen.

Voor een goede flow in het bedrijf en onder werknemers komen wij naar u toe

Wilt u harmonie in uw bedrijf? Een goede energie, een goede sfeer. Negatieve stromingen laten verdwijnen. Door te weten waar u energie krijgt en waar energie weg kan stromen, kunt u uw kracht, energie en sfeer in uw bedrijf verbeteren.

De reiskosten van het huisbezoek zijn gratis tot twintig kilometer (omgeving Drunen, Den Bosch, Waalwijk, Loon op Zand, Tilburg).
De vergoeding van de reistijd vanaf 20 kilometer vanaf Drunen postcode 5151 (google maps). Voor de reistijd en reiskosten vragen wij een vergoeding van 35 cent per kilometer.

Onderstaand een aantal pakketten die te combineren zijn voor de best mogelijke energie in uw bedrijf of winkel. Bij een combinatie van de verschillende pakketten is een korting mogelijk, dat leest u onder deze vier keuzemogelijkheden.


_______________________________________________________________________________________

Benieuwd wat wij in uw situatie kunnen betekenen?

Bel gerust op telefoonnummer 06 11 07 57 03.  U kunt aangeven wat de situatie is waarvoor hulp nodig is. In een kort gesprek kan ik aangeven wat wij kunnen doen om de situatie in uw bedrijf te optimaliseren. Een positieve verandering is wat u kunt verwachten.


_______________________________________________________________________________________


Tarieven huisbezoek bedrijf


Pakket 1
Aardmagnetisch onderzoek in een uw bedrijf: Tarief 195 euro - vanaf 150 m2 =250 euro
Er zijn aardekrachten die je sterk maken en die je verzwakken. Meten is weten, waarop je de situatie aan kunt passen.

Pakket 2
Energetische schoonmaak van een bedrijf: Tarief 195 euro - vanaf 150 m2 =250 euro
Er kunnen krachten, geesten en entiteiten blijven hangen in een bedrijf van ruzies, emoties, problemen, disharmonie van vorige bewoners. Deze beladen energie verwijderen, geeft een betere flow in het bedrijf, een schoon en opgeruimd gevoel. Voor een gezonde sfeer in uw bedrijf.

Pakket 3
Bedrijfshealing op afstand: Tarief 200 euro –  voor 4 personen 250 euro, daarna 50 euro per persoon extra.
Onverklaarbare stagnatie in het bedrijf helder krijgen, verwijderen van negatieve invloeden richting het bedrijf. Indien nodig healing voor harmonie op de werkvloer. Healing voor eigenaar of directie. In overleg bekijken we wat precies nodig is voor uw situatie om tot positiviteit en harmonie in uw bedrijf te komen.
Pakket 4
Meting, onderzoek van de elektrosmog en elektrostraling: Tarief 195 euro- vanaf 150 m2: 250 euro
Weten wat de straling is in het bedrijf. Onbewust kunnen bepaalde apparaten de lichaamsenergie storen. Wederom... meten is weten.
_______________________________________________________________________________________

Bij een combinatie van de pakketten wordt het tarief aangepast:


_______________________________________________________________________________________
Pakket 1- 2
Een combinatie van een aardmagnetisch onderzoek met een energetische schoonmaak van uw bedrijf.
Tot 150 m2  van 390 euro voor 295 en vanaf 150 m2  korting van 500 euro voor 395 euro.Pakket 1 - 4
Een totaalpakket om uw bedrijf energetisch positief en energetisch sterk te maken.
Tot 150 m2 en t/m 3 personen korting van 785 euro voor 495 euro inclusief twee telefonische nabesprekingen. Na één week 15 minuten en na twee weken nogmaals 15 minuten.
Vanaf 150 m2 en voor 4 personen (extra personen 50 euro per persoon) korting van 1000 euro voor 695 euro inclusief twee telefonische nabesprekingen. Na één week 15 minuten en na twee weken nogmaals 15 minuten.

_______________________________________________________________________________________

Bellen voor een afspraak mag altijd, samen bekijken we wat voor uw bedrijf het best is.
In het telefoongesprek kunnen we bespreken wat het beste bij jou past. Het telefoonnummer is 06 11 07 57 03. Wij werken in onderstaande stappen
  1. -Telefonische voorbespreking / email: wat is uw vraag, wat wilt u graag?
  2. -Op de afgesproken datum komen wij naar uw bedrijf toe voor pakket 1, 2 en 4 en wordt direct met u besproken na de meting. Pakket 3 wordt op afstand gegeven met behulp van een foto en de telefonische voorinformatie (geen contact).
  3. -Voor pakket 3 volgt een telefonische nabespreking: wij bespreken de healing /reading en geven helder advies en inzichten (coaching)


Spirit Healing begeleidt en helpt mensen in Nederland en België. Een healing voor alle personen in huis, een aardmagnetisch onderzoek, een energetische schoonmaak van jouw huis (oude emoties, voormalige bewoners, negatieve energie) en een meting van de elektrosmog behoren tot de mogelijkheden om de energie in jouw bedrijf te laten floreren. Aardmagnetisch onderzoek (wichelroede, wichelroedelopen), flow in een bedrijf, healing op afstand uit, stagnatie cashflow, huiszuivering, energetische reiniging, hulp voor bedrijven, problemen op de werkvloer. Wij brengen bezoeken aan bedrijven in de omgeving van Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Zutphen, Achterhoek, Doetinchem, Eindhoven, maar ook uit de omgeving van Waalwijk, Drunen, Elshout, Sprang-Capelle, Waspik, Kaatsheuvel, 's Gravenmoer, Vlijmen, Nieuwkuik, Helvoirt, Udenhout, Oisterwijk, Den Bosch, Loon op Zand, Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Valkenswaard, Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Prinsenbeek, Zierikzee, Schouwen-Duiveland,
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu