Screening home - spirithealing

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Screening home

Screening home/businness
Harmonie en een goede energie in huis is de beste basis voor het gezin
Een huisreiniging, healing voor het gezin, meten van aardstralen


Een goede energie in jouw huis, tuin en omgeving is heel waardevol. Daar waar je veel bent, zit, werkt, slaapt en waar je wilt ontspannen in goede harmonie. Het is belangrijk dat jij en jouw familieleden zichzelf er goed voelen. Voel je jezelf niet goed in jouw huis, voel je een negatieve stroming in jouw huis of gezin?
Jouw huis is belangrijk voor jouw energie. Als je het gevoel hebt dat de energie stagneert of negatief is kun je onze hulp inroepen. Als je merkt dat het niet lukt om te onstpannen, uit te rusten of harmonisch met elkaar om te gaan is het goed om het huis energetisch te laten zuiveren.

Een healing voor alle personen in huis, een aardmagnetisch onderzoek, een energetische reiniging van jouw huis (oude emoties, voormalige bewoners, negatieve energie) en een meting van de elektrosmog behoren tot de mogelijkheden om de energie in jouw huis en gezin te laten floreren. Een goede thuissituatie is de beste basis. Wij sporen op waar het probleem uit voorkomt. Soms zijn dat externe energieën die de situatie beïnvloeden. Maar het kan ook te maken hebben met de inwonende. Wij bespreken wat wij tegenkomen, lossen op en geven indien nodig adviezen.

Slecht slapen is niet goed voor jouw gezondheid en voor het humeur

Wordt je iedere morgen vermoeid wakker, dan is er een kans dat je op de verkeerde plaats slaapt. Door onze verhoogde intuïtie en gevoeligheid zijn wij in staat waar te nemen waar de energie goed voelt en waar niet. Eventuele negatieve of oude energieën worden gereinigd. Om wateraders zichtbaar te maken wij gebruik van rvs wichelroedes, het staat bekend als wichelroedelopen. Meten is weten. Met deze informatie kun je de kamers zodanig indelen dat je van een goede nachtrust kunt genieten en energievol de dag kunt beginnen. Externe negatieve invloeden worden tijdens de huiszuivering verwijderd en u krijgt indien nodig advies hoe u dit in de toekomst kunt voorkomen.


Wateraders, aardmagnetische straling werken door in jouw huis.

Een waterader kan verschillen in grote en kracht. Een kruising van wateraders is een sterkere energie, die niet goed op onze gezondheid werkt. Onverklaarbare vermoeidheid, slapeloosheid, steeds iets minder vitaal worden/ zieker worden, onverklaarbare klachten kunnen het gevolg zijn van een waterader of een aardmagnetische straling.
Disharmonie aan tafel kan bijvoorbeeld te maken hebben met een waterader. De tafel anders plaatsen kan de sfeer aan tafel ten goede komen. Als je ervan op de hoogte bent, kun je er iets aan doen.

Hooggevoelige mensen en de energie in huis.

Hooggevoelige mensen zijn ook hier meer gevoelig voor. Voor hooggevoelige mensen is het belangrijk dat ze in een goede energie verkeren. Thuis hoor je op te laden en niet qua energie leeg te lopen. In de aarde zijn ook plaatsen die energetisch juist heel goed zijn. Die plaatsen zijn heel geschikt om te werken, op te laden, te concentreren. Zijn die in jouw huis aanwezig, dan is het goed daar gebruik van te maken. Een huisreiniging en aardmagnetisch onderzoek kan ervoor zorgen dat je beter slaapt en komt de gezondheid in het algemeen ten goede. Een goede nachtrust is een noodzakelijke basis om je goed te voelen.

Wij komen naar u toe...

Wilt u harmonie in huis? Een goede energie, een goede sfeer. Negatieve stromingen kunnen wij laten verdwijnen. Door te weten waar u energie krijgt en waar energie weg kan stromen, kunt u uw kracht, energie en sfeer in huis verbeteren.

De reiskosten van het huisbezoek zijn gratis tot twintig kilometer (omgeving Drunen, Den Bosch, Waalwijk, Loon op Zand, Tilburg).
De vergoeding van de reistijd vanaf 20 kilometer vanaf Drunen postcode 5151 (google maps). Voor de reistijd en reiskosten vragen wij een vergoeding van 35 cent per kilometer.

Onderstaand een aantal pakketten die te combineren zijn voor de best mogelijke energie in thuissituaties, bedrijven en paardenverblijven. Bij een combinatie van de verschillende pakketten is een korting mogelijk, dat leest u onder deze vier keuzemogelijkheden.


_______________________________________________________________________________________

Benieuwd wat wij in uw situatie kunnen betekenen?

Bel gerust op telefoonnummer 06 11 07 57 03.  Je kunt aangeven wat de situatie is waarvoor hulp nodig is. In een kort gesprek kan ik aangeven wat wij kunnen doen om de situatie positief te veranderen.


_______________________________________________________________________________________


Tarieven huisbezoek energetische reiniging


Pakket 1
Aardmagnetisch onderzoek in een huis: Tarief 195 euro - vanaf 150 m2 =250 euro
Er zijn aardekrachten die je sterk maken en die je verzwakken. Meten is weten, waarop je de situatie aan kunt passen.

Pakket 2
Energetische schoonmaak van een huis: Tarief 195 euro - vanaf 150 m2 =250 euro
Er kunnen krachten, geesten en entiteiten blijven hangen in een huis van ruzies, emoties, problemen, disharmonie van vorige bewoners. Deze beladen energie verwijderen, geeft een betere flow in het huis, een schoon en opgeruimd gevoel. Voor een goede energie in huis.

Pakket 3
Gezinshealing op afstand: Tarief 200 euro –  voor 4 personen 250 euro, daarna 50 euro per persoon extra.
Zodat er balans komt bij ieder persoon in de gezinssituatie en tussen de personen in de familie. Een gezinshealing brengt harmonie en positiviteit in het gezin.

Pakket 4
Meting, onderzoek van de elektrosmog en elektrostraling: Tarief 195 euro- vanaf 150 m2 250 euro
Weten wat de straling is in huis. Onbewust kunnen bepaalde apparaten de lichaamsenergie storen. Wederom... meten is weten.
_______________________________________________________________________________________

Bij een combinatie van de pakketten wordt het tarief aangepast:


_______________________________________________________________________________________
Pakket 1- 2
Een combinatie van een aardmagnetisch onderzoek met een energetische zuivering van uw huis.
Tot 150 m2  van 390 euro voor 295 en vanaf 150 m2  korting van 500 euro voor 395 euro.Pakket 1 - 4
Een totaalpakket om uw huis energetisch positief en energetisch sterk te maken.
Tot 150 m2 en t/m 3 personen korting van 785 euro voor 495 euro inclusief twee telefonische nabesprekingen. Na één week 15 minuten en na twee weken nogmaals 15 minuten.
Vanaf 150 m2 en voor 4 personen (extra personen 50 euro per persoon) korting van 1000 euro voor 695 euro inclusief twee telefonische nabesprekingen. Na één week 15 minuten en na twee weken nogmaals 15 minuten.

_______________________________________________________________________________________

Bellen voor een afspraak mag altijd, samen bekijken we wat voor jou de beste optie is.
In het telefoongesprek kunnen we bespreken wat het beste bij jou past. Het telefoonnummer is 06 11 07 57 03. Wij werken in onderstaande stappen
  1. -Telefonische voorbespreking / email: wat is uw vraag, wat wilt u graag?
  2. -Op de afgesproken datum komen wij naar u of uw bedrijf of paardenverblijf toe voor pakket 1, 2 en 4 en wordt direct met u besproken na de meting. Pakket 3 wordt op afstand gegeven met behulp van een foto en de telefonische voorinformatie (geen contact).
  3. -Voor pakket 3 volgt een telefonische nabespreking: wij bespreken de healing /reading en geven helder advies en inzichten (coaching)


Spirit Healing begeleidt en helpt mensen in Nederland. Een healing voor alle personen in huis, een aardmagnetisch onderzoek, een energetische schoonmaak van jouw huis (oude emoties, voormalige bewoners, negatieve energie) en een meting van de elektrosmog behoort allemaal tot de mogelijkheden om de energie in jouw huis en gezin te laten floreren. Een huiszuivering, huisreiniging, aardmagnetisch onderzoek (wichelroede, wichelroedelopen), healing op afstand. Wij komen voor een huisreiniging in de omgeving van Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Zutphen, Achterhoek, Doetinchem, Eindhoven, maar ook uit de omgeving van Waalwijk, Drunen, Elshout, Sprang-Capelle, Waspik, Kaatsheuvel, 's Gravenmoer, Vlijmen, Nieuwkuik, Helvoirt, Udenhout, Oisterwijk, Den Bosch, Loon op Zand, Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Valkenswaard, Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Prinsenbeek, Zierikzee, Schouwen-Duiveland,
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu