header

Tarieven

Gratis kennismakingsgesprek 15 minuten                      0 euro
Geheel vrijblijvend


Spirit Healing & Coaching                                            50 euro per 45 min-
                                                                                 daarna 17,50 euro per 15 min

Korte lichamelijke vervolgbehandeling                           35 euro per 30 min
(bij lichamelijke klachten/ vervuilde energie)

Zakelijk paranormaal advies & Coaching                       70 euro per 60 min
                                                                                 daarna 17,50 euro per 15 min

Reis door je ziel (minimale duur 1,5 uur)                       100 euro
                                                                                 daarna 17,50 euro per 15 min

Spirit Healing op afstand met foto (20 minuten)              25 euro
(o.a. bij lichamelijke klachten/ vervuilde energie)

Spirit Healing op afstand met foto (40 minuten)              50 euro
(o.a. bij lichamelijke klachten en vragen)

Energetische reiniging van woning of bedrijf                   100 euro
(op afstand met foto)

Betaling en indien verhinderd

Wij verzoeken u gepast geld mee te nemen en contant te betalen aan het eind van het consult. Wenst u uw afspraak te verzetten, dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren te melden in verband met onze tijdsplanning. Indien u verhinderd bent of de afspraak binnen deze 24 uur wilt verplaatsen, dan blijft het tarief voor de gereserveerde tijd voor u van toepassing en zijn wij genoodzaakt u het consult in rekening te brengen.

De tarieven zijn gebaseerd op de de duur van de behandeling. Telefonisch kunnen wij afspreken welke behandeling u nodig heeft. Bij werkwijze kunt u bekijken waar uw voorkeur naar uitgaat.Waar u rekening mee kunt houden, is het volgende.

Acute aandoeningen, zoals bijvoorbeeld een blessure kunnen vaak in één behandeling worden verholpen. Een ziekte of aandoening, die al langere tijd duurt, heeft vaak ook langere tijd nodig om te herstellen en heeft waarschijnlijk enkele behandelingen/ advies nodig. Mensen die geen hulp meer kunnen verwachten van de reguliere geneeskunde, kunnen ook komen. Omdat een healing naast beter maken ook de bron aanpakt en niet alleen de gevolgen. Als u volledig bent hersteld van een ernstige ziekte door één of meerdere behandeling, is het toch raadzaam om nog één of twee keer te komen voor een behandeling. Zoals de reguliere geneeskunde zou zeggen, de nabehandeling. Dit om u te helpen bij uw zelfgenezend vermogen, om extra energie op te bouwen èn om een eventuele terugval te voorkomen.
Komt u voor spirituele ontwikkeling en paranormaal advies dan kunt u kiezen voor Spirit Healing of een Reis door je ziel, bij deze laatste kunnen bepaalde blokkades en oude gewoonten/ trauma´s worden opgediept en opgelost, zodat je positief verder kunt. Het gevoel van een te zware rugzak die van je afvalt. Spirit healing op afstand kunt u voor kiezen als u niet in de mogelijkheid bent om hier te komen. U kunt een telefonische afspraak hiervoor maken en het totaalbedrag overmaken op de rekening via de webshop. In de webshop kunt u betalen met Ideal, zodat een snelle behandeling van uw klacht niet hoeft te wachten op betaling. Op de afgesproken tijd en dag krijgt u dan een healing op afstand (ook voor kinderen is dit mogelijk)

Mensen, die niet in de mogelijkheid zijn om een behandeling te betalen, kunnen kontakt met ons opnemen. Wij komen dan gezamelijk tot een voor u acceptabel tarief, zodat  u toch gebruik kunt maken van een behandeling. Het tarief mag geen reden zijn om niet te komen, indien hulp echt nodig is.

Wij adviseren u om ook een arts in te schakelen. Een behandeling in de praktijk ondergaat u volledig op eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid.  U bent zelf volledig aansprakelijk voor uw lichamelijke gezondheid en de keuzes, die u maakt.

 

 

 

 

 

copyright 2012 spirithealing
 

.......................................................................................................