header

Aurahealing en chakrahealing

Aurahealing, een weldaad voor uw energielichaam

Een aurahealing is een healing voor uw lichtlichaam of uw energielichaam. Een aura is een bron van informatie voor een energetisch therapeut. Een aura is ook buiten het lichaam te zien. In het aura houdt u bepaalde energieën vast die uw energie letterlijk kunnen blokkeren. Als uw energie langere tijd geblokkeerd is, dan gaat u dat merken. U kunt zich niet lekker in uw vel voelen of uw kunt er ziek van worden. Als u een aurahealing krijgt, dan voelt dat heel aangenaam en bij sommige mensen is het alsof er een rugzak van hun afglijdt. De aura is weer helemaal schoon en de energie kan weer stromen. Een aurahealing wordt door ons vaak gegeven tijdens een spirit healing. Als mensen komen voor een healing wordt deze techniek gebruikt om de aura te reinigen. Als u uw lichaam gewoon in gezonde staat wilt houden, kunt u er voor kiezen om af en toe een aurahealing te doen.

Chakrahealing, om het lichaam vrij te maken van blokkades

Een chakrahealing is een healing voor de energiepunten in uw lichaam. De 9 chakra's zijn vooral bekend vanuit de natuurgenezers en de oosterse denkwijze. Toch hebben wij westerlingen ze ook, maar we zijn helaas niet opgegroeid met deze kennis. Chakra betekend wiel en zo kun je het ook zien. Als wielen van licht met ieder een eigen kleur en een eigen betekennis gerelateerd aan emoties en gemoedstoestanden. Deze wielen horen stralend te schijnen (in mooie regenboogkleuren) en onbelemmerd te draaien. Als er een blokkade zit in één van de wielen stroomt de energie niet door en als die energieblokkade lang blijft zitten, kunnen er klachten uit ontstaan met de kans op ziekte.
Oswin kan als healer deze chakra's of energiepunten in het lichaam 'scannen'. Hij voelt ongeveer 20-50 cm boven het lichaam met zijn hand en 'ziet' wat er aan de hand is. Als er een blokkade aanwezig is, geeft hij daar een healing voor. Deze chakrahealing passen wij toe tijdens een spirit healing als het nodig is. Als u speciaal voor een chakrahealing wilt komen omdat u graag uw energielichaam zo gezond mogelijk wilt houden, dan is dat ook mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen naar Irma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

copyright 2012 spirithealing
 

.......................................................................................................