Healing op afstand - spirithealing

Ga naar de inhoud

Healing op afstand

Volwassenen
spirit healing


Een healing is bijzonder en krachtig
Een healing op afstand voor goede energie en een sterke mindset.

Het leven verloopt in ups and downs. Gaan voor het beste leven is niet voor ieder persoon een vanzelfsprekendheid. We komen allemaal hindernissen tegen. Wil je erover heen springen dan spring je hoger met hulp. Een healing op afstand helpt op diep niveau om belemmeringen uit jouw leven te halen. Een healing op afstand kan voor vele situaties worden in gezet. Het is een manier om jouw energie te verhogen, af te stemmen op een hoger level, lichamelijke belemmeringen te helen en emotionele (oude) trauma's los te laten. Nieuw in uitvoering met een oeroud positief resultaat. Voor de zelfbewuste mens die wil veranderen, groeien en ontwikkelen. Ons aangeboren talent om meer te zien, voelen of horen zetten wij in om tot de kern te komen van wat jou blokkeert of belemmert om gelukkig, succesvol en gezond door het leven te gaan. Get in the flow!  

Ben je toe aan the next level?

Het soepel springen over hindernissen in jouw leven gaat sommige mensen goed af. Met een healing op afstand versnel je jouw sprongen enorm. De healing op afstand is een krachtige en veilige methode om met een goede energie en een sterke mindset in het leven te staan. Wij kijken met jouw leven mee en zoeken naar jouw beste mogelijkheden in ieder aspect van jouw leven. In een healing worden onbewuste stagnaties of emoties opgelost, zodat je weer rust krijgt in jouw hoofd, lijf en leven. Overprikkeling wordt teruggebracht naar balans. Het verhogen van jouw energielevel heeft tot voordeel dat je veel sneller tot het gewenste resultaat komt. Voor kinderen en ouders, voor volwassenen, voor bedrijven en dieren.

Wil je jouw gedachten in balans krijgen met jouw gevoelsleven?

Na de healing op afstand volgt een telefonische nabespreking. Hierin delen wij de ervaring van de healing op afstand. Je ontvangt heldere inzichten en advies. Dagelijkse gebeurtenissen kunnen worden besproken om gevoelens en gedachten op een sterke positieve lijn te krijgen. Deze positieve mindset is een vast onderdeel van de healingen en de nabespreking. Samen gaan we voor het utltieme resultaat.
Het telefoonnummer is 06 127 911 40
Voel je welkom om contact op te nemen.

Ervaringen
Er zijn mensen die ons een reactie sturen over wat ze hebben ervaren. Sommige mensen geven toestemming om deze reactie te plaatsen.
Om privacy redenen kan het verhaal zonder afzender of persoonlijke informatie worden geplaatst.

Sonja, Eigenares sportschool

"Een bevrijding, een energie boost"

De begeleiding die Spirit Healing biedt is bijzonder. Ik ben door mij werk heel bewust van mijn lichaam en hoe het voelt en werkt. Wat ik voelde na de healing op afstand heb ik niet eerder gevoeld. Een bevrijding, een energie boost, the next level. Het voelt geweldig! Blijkbaar zaten er oude blokkades in mijn energie die mij belemmerde. Onverwerkte emoties die in mijn systeem bleven zitten.  Nu die weg zijn, voel ik me zo goed. Niet eerder zo energievol en sterk geweest. Ook de adviezen die ik kreeg, zijn goed. Mijn energie managen. Het klinkt al sterk en daar houd ik van. Bijzondere resultaten van de healing, sterk in advies. Ik weet bij wie ik moet zijn om me goed te voelen!
_______________________________________________________________________________________
A.T., zelfstandig onderneemster.

"Mijn eerste ervaring is goed geweest"

Mijn vriendin heeft mij u aanbevolen. Mijn eerste ervaring is goed geweest. De healing op afstand heeft een positief resultaat, daarvoor wil ik u hartelijk bedanken. De nabespreking heb ik als heel prettig ervaren. Geruststellend en liefdevol. Het is apart om je zonder pillen zoveel beter te gaan voelen. Zoals gezegd, deze ervaring is nieuw voor mij en ik heb er geen spijt van, integendeel. Het gaat al zoveel beter met mij! Ik kijk uit naar mijn volgende behandeling. Met vriendelijke groet, A.T.

_______________________________________________________________________________________
Bert Mander, Roosendaal

"Wonderbaarlijk genoeg is de pijn ook weg"

De behandeling was heel bijzonder. Voelde me daarna heel sterk en vol van energie. Wonderbaarlijk genoeg is de pijn ook weg. Ja, echt helemaal weg. Ik kan het eigenlijk nog niet geloven, na al die tijd. Maar het voelt geweldig. Heel erg bedankt en tot dinsdag, Bert Mander
Spirit Healing begeleidt en helpt mensen in Nederland en BelgiĆ«. Ook Nederlanders die geĆ«migreerd zijn vinden hun weg naar ons voor online hulp, een healing op afstand met telefonische begeleiding. Mensen bellen voor  burn out, spanning, rusteloosheid, pijn, verhogen flow in een bedrijf, healing op afstand uit de omgeving van Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Arnhem, Zutphen, Achterhoek, Doetinchem, Eindhoven, maar ook uit de omgeving van Waalwijk, Drunen, Elshout, Sprang-Capelle, Waspik, Kaatsheuvel, 's Gravenmoer, Vlijmen, Nieuwkuik, Helvoirt, Udenhout, Oisterwijk, Den Bosch, Loon op Zand, Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Valkenswaard, Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Prinsenbeek, Zierikzee, Schouwen-Duiveland,
Terug naar de inhoud