Over ons - spirithealing

Ga naar de inhoud

Over ons

Informatie
spirit healing
Oswin

Healer - Kunstenaar

Het ligt in mijn natuur om balans te brengen waar disbalans is. De energetische disbalans, trauma's of blokkades te laten gaan uit een lichaam, ruimte of situatie.  A negative mind will never have a positive life!  I

Een korte beschrijving van mijn weg door het leven

Zonder gebruiksaanwijzing kreeg ik in dit leven een talent om mens en dier te helpen. Om te weten waar het goed voelt en waar niet. Om mensen of situaties te begrijpen, heb je veel levenservaring nodig en die heb ik gekregen. De eerste jaren was het heel moeilijk. Ik zag en voelde aanwezigheid, was vaak bang daarvan en ziek van de overprikkelingen. Op acht jarige leeftijd kwam er een wijze stem, die mij de weg wees. Van die stem leerde ik veel. In de pubertijd verharde ik, sloot ik mezelf af, zoals veel mensen dat in de puberteit doen. Ik luisterde niet meer naar de innerlijke wijze stem. Het leven werd harder en zwaarder.

Na de puberteit had mijn kunstenaarskant in eerste instantie de bovenhand. Als fotograaf wilde ik het beste uit ieder mens halen (mooi maken). Als ondernemend fotograaf heb ik artistieke foto's gemaakt voor veel mensen in de mode, artiesten en voor tv. Mensen wisten de weg naar mij te vinden voor een uitzonderlijk creatief resultaat. Toch miste ik daarin de diepgang die een wezenlijk deel is van mijn natuur en talenten. De vergeten mens in de natuur was vrij werk waarin ik mensen wilde motiveren terug te keren naar de vergeten natuur in zichzelf. Er zijn honderdduizenden wenskaarten uit deze serie verkocht in Nederland en België met gedichten van Irma.
Het gemis aan diepgang bracht mij ertoe om mezelf te gaan verdiepen in het onbewuste. Er zijn vele leraren die mij hebben geïnspireerd al is mijn innerlijke leiding altijd de grote leidraad gebleven. Om mijn eigen gave te begrijpen en ontwikkelen kreeg ik veel uitdagingen op mijn weg. Dat resulteert erin dat ik compassie en verwantschap kan voelen voor de mensen die mij om hulp vragen. Als je nooit hoofdpijn hebt gevoeld, kun je niet begrijpen hoe het voelt. Mijn levenservaring, mijn dalen tussen de bergen zijn omgezet in de overtuiging dat ik voor jou het verschil kan maken met mijn talent. Het intense gevoelsleven uit zich ook in kunst. Schilderijen die vaak mijn diepe connectie met de natuur en dieren laten zien.
De weg voor mij om met mijn verhoogde staat van bewustzijn om te gaan is dagelijks te werken aan en met mijn talent. Als je meer voelt, weet, ziet en hoort kan de wereld intens mooi, maar ook heel belastend zijn. Ik heb geleerd het in te zetten als het nodig is voor de vele mensen en bedrijven die al vele jaren onze hulp inroepen voor healing en begeleiding van negatief naar positief.Irma

Mensen begeleiden naar een beter leven is een natuurlijke uiting van mijn warme en oprechte interesse in mensen.
Die oprechte interesse gecombineerd met mijn talent om mensen aan te voelen is een goede combinatie gebleken.

Een kleine biografie voor wie graag wat meer van mijn achtergrond wil weten.

Als kind wilde ik professioneel dansen en dansdocente worden. Met mijn passie voor dans, een sterke gedrevenheid en veel trainen is dat gelukt. Televisie opnames, dansmodeshows en theatershows waren het resultaat. Ik gaf dansles vanaf mijn veertiende jaar. Ik opende mijn eigen dansschool op negentienjarige leeftijd. Naast dansdocent en choreograaf heb ik mij jaren bezig gehouden met schrijven en het inspireren van mensen. Honderdduizenden wenskaarten met gedichten van mijn hand zijn verkocht in Nederland en België.
Ik woon in Waalwijk samen met Oswin, drie kinderen en altijd één of meer honden. Ik begeleid inmiddels al vele jaren mensen naar een positiever leven. Ik wil het beste in mensen zien en ze tot hun best mogelijke potentie motiveren. In die richting heb ik mij door velen laten inspireren, toch werk ik nog steeds vanuit mijn eigen kracht en inzichten. De natuur is voor mij een punt van rust, kracht en inspiratie.

Ik heb een oprechte belangstelling voor mensen en wil mensen in hun kracht zetten en van daaruit naar het best mogelijke leven. Het is een tweede natuur voor mij om mensen helpen gelukkiger te worden.  Mensen inspireren, aanmoedigen en geruststellen. Het onbewuste naar boven te halen. Ik geef heldere inzichten en eerlijk advies doorspekt met warmte en liefde voor ieder. Ik geloof in mogelijkheden.
Een schilderij van Oswin.
Er is meer te zien in zijn schilderijen dan je op het eerste oog zou verwachten.

horses
Spirit Healing begeleidt en helpt mensen in Nederland en België. Ook Nederlanders die geëmigreerd zijn vinden hun weg naar ons voor online hulp, een healing op afstand met telefonische begeleiding. Mensen bellen voor burn out, spanning, rusteloosheid, pijn, goede energie een bedrijf, healing op afstand uit de omgeving van Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Wassenaar, Den Haag, Rotterdam, Arnhem, Zutphen, Apeldoorn, Achterhoek, Doetinchem, Eindhoven, maar ook uit de omgeving van Waalwijk, Drunen, Elshout, Sprang-Capelle, Waspik, Kaatsheuvel, 's Gravenmoer, Vlijmen, Nieuwkuik, Helvoirt, Udenhout, Oisterwijk, Den Bosch, Loon op Zand, Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Valkenswaard, Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Prinsenbeek, Zierikzee, Schouwen-Duiveland
Terug naar de inhoud